Portal Grada Novske: Informativno-edukativno predavanje u Srednjoj školi Novska

Ispis

Centar za žene "Adela" i Srednja škola Novska organizirali su u utorak, 31. siječnja informativno-edukativno predavanje pod nazivom "O zaljubljenosti, ljubavi i prevenciji nasilja u partnerskim vezama mladih". Na susretu su sudjelovali učenici završnih razreda ekonomskog i opće gimnazijskog smjera.

Predavanje je vodila dr. sc. Daša Poredoš Lavor, predsjednica Centra za žene "Adela", koja je tom prigodom istaknula kako izgleda kvalitetna emotivna veza mladih: uzajamni odnosi puni poštovanja, povjerenja, uvažavanja, podrške, iskrenosti s prihvaćanjem različitosti, poštovanje osobnosti i granice partnera, bez nanošenja emotivne i fizičke boli i da nijedan partner ne mora udovoljiti zahtjevima i potrebama drugoga, ako to udovoljavanje u određenom trenutku nije i njegova želja.

U raspravi koja se aktivno vodila sudjelovali su i nazočni učenici s porukom kako još uvijek ima pravih ljubavi i onih koji i nakon 30 godina braka njeguju svoju ljubav i partnerstvo kroz život.

objavljeno: http://novska.hr/hr/on-line-vijesti/gradske-vijesti/informativno-edukativno-predavanje-u-srednjoj-skoli-novska,5084.html

Friday the 18th. Centar za žene Adela ..::.. izrada BIT centar d.o.o.
Template © themesbase | free wordpress templates