Obilježavanje Europskog dana zaštite djece od seksualnog iskorištavanja i zlostavljanja

Kreirano Subota, 19 Studeni 2016

Policijska uprava Sisačko-moslavačka organizirala je 18. studenog 2016. godine obilježavanje Europskog dana zaštite djece od seksualnog iskorištavanja i zlostavljanja. Pozvala je javne službe i nevladine udruge da se uključe. Tako je Policijska postaja Glina u ovu aktivnost uključila Centar za socijalnu skrb Glina i Centar za žene Adela Sisak.

Organiziran je informativno edukativni susret za djecu i mlade u Srednjoj školi Glina. Na susretu su sudjelovali učenici sedmih i osmih razreda Osnovne škole Gline, te učenici prvog i drugog razreda Srdnje škole Glina. Na susretu je bilo više od 120 učenika i desetak nastavnika i stručnih suradnika.

U ime Centra za žene Adela Sisak govorila je Daša Poredoš Lavor o adolescenciji, zaljubljenosti, nasilju u vezama mladih, najčešćim vrstama nasilja u partnerskim vezama mladih, znakovima nasilja u vezi, ljubomori u emotivnoj vezi, virusu HIV-a i AIDS-a, najčešćim načinima prijenosa infekcije, najčešćim razlozima ostajanja mladih u nasilnoj vezi, te o tome kako izgleda kvalitetna emotivna veza mladih.

 

Thursday the 22nd. Centar za žene Adela ..::.. izrada BIT centar d.o.o.
Template © themesbase | free wordpress templates