„ Zajedno možemo više! ”

Kreirano Ponedjeljak, 09 Ožujak 2015

Projekt „ Zajedno možemo više! ” provode Ženska soba – Centar za seksualna prava (Zagreb) u partnerstvu s Centrom za žene Adela (Sisak), Udrugom Brod – grupom za ženska ljudska prava (Slavonski Brod), Hrvatskom udrugom socijalnih radnika (Zagreb) i Udrugom sudaca za mladež, obiteljskih sudaca i stručnjaka za djecu i mladež (Zagreb).

Cilj projekta je unaprijediti učinkovitost i sposobnost organizacija civilnog društva u pružanju specifičnih socijalnih usluga žrtvama nasilja u obitelji s naglaskom na seksualno nasilje.
Zadani cilj će se postići kroz aktivnosti usmjerene na poticanje suradnje organizacija civilnog društva i lokalnih vlasti u planiranju i pružanju socijalnih usluga, jačanju kapaciteta i sposobnosti organizacija civilnog društva za pružanje specifičnih socijalnih usluga kroz specijaliziranu edukaciju, umrežavanje i razvoj volonterskih programa te unaprjeđenje i razvoj socijalnih usluga za žene žrtve nasilja u obitelji s naglaskom na seksualno nasilje.
Projekt se provodi na području Sisačko – moslavačke županije, Brodsko – posavske županije te Grada Zagreba, a odnosi se na područje jačanja sposobnosti organizacija civilnog društva za razvoj i planiranje socijalnih usluga žrtvama nasilja u obitelji.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske
Ukupna vrijednost projekta je 664.419,35 HRK, a razdoblje provedbe je od 29.12.2014. do 28.02.2016.

 

Monday the 25th. Centar za žene Adela ..::.. izrada BIT centar d.o.o.
Template © themesbase | Themesbase