Održana radionica o energetskoj učinkovitosti

Kreirano Srijeda, 18 Veljača 2015

U Sisku je 05. veljače 2015. godine održana radionica o energetskoj učinkovitosti za polaznice projekta Work is the key.

Predavači su bili Marko Bačić i Iris Devčić iz Udruge Cezar, Rijeka.

Kroz petnaest mjeseci projekt Work is the Key će stvoriti preduvjete za ekonomsku nezavisnost i deinstitucionalizaciju 60 žena žrtava nasilja u Ličko-senjskoj, Primorsko-goranskoj i Sisačko-moslavačkoj županiji.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda kroz Operativni program za razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013., instrument pretpristupne pomoći. Prijavljen je na natječaj Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici (faza II). Vrijednost projekta je 250.956,39 €, od čega je postotak darovnice 78,83% (197.828,92 €).

Nositelj projekta je Regionalna razvojna agencija Porin koja će projekt provoditi sa šest partnera (Centar tehničke kulture Rijeka, Udruga za zaštitu obitelji, SOS telefon-Grad Rijeka, Adela centar za žene, Grad Rijeka - Odjel gradske uprave za poduzetništvo i Odjel gradske uprave za zdravstvo i socijalnu skrb, Hrvatski zavod za zapošljavanje, područni ured Rijeka) i jednim suradnikom (Primorsko-goranska županija).

Monday the 25th. Centar za žene Adela ..::.. izrada BIT centar d.o.o.
Template © themesbase | free wordpress templates