Završen projekt “Živim život bez nasilja”

Kreirano Srijeda, 04 Lipanj 2014

U ponedjeljak, 2. lipnja učenici sedmih razreda, i to osnovnih škola Viktorovac te Komarevo, uz stručno vodstvo policijskih službenika za prevenciju Slavka Jerkovića i Srećka Pejnovića u prostorijama Osnovne škole Viktorovac u Sisku proveli su komponentu 3 preventivnog projekta “Živim život bez nasilja”.

U projekt je bilo uključeno oko 90 učenika koji su tematski usmjeravani na prevenciju nasilja i izgradnje kulture nenasilja i tolerancije kroz natjecanje u likovnom izričaju.

Po završetku komponente 3 tročlano povjerenstvo je od ukupno četiri grupna i 56 pojedinačnih radova odabralo najbolji i pobjednički rad koji je proslijeđen u Ravnateljstvo policije, Službi prevencije gdje će se natjecatina nacionalnoj razini za najbolji učenički rad u Projeku.

Uz koordinatoricu cjelokupne manifestacije, ravnateljicu škole i voditeljicu županijskog stručnog vijeća školskog preventivnog programa u osnovnim školama Bogdanku Prelošćan, podršku ovim preventivnim aktivnostima pružila je i Marijanka Kovačević iz Centra za žene Adela iz Siska, Irena Barišić Milunić, voditeljica savjetovališta za djecu i mlade sa premećajem u ponašanju (pri Crvenom križu), socijalna radnica iz Savjetovališta za djecu i mladež Županije sisačko-moslavačke i ravnateljice osnovnih škola Viktorovac i Komarevo.

izvor: sisak.info

Wednesday the 8th. Centar za žene Adela ..::.. izrada BIT centar d.o.o.
Template © themesbase | free joomla templates