Potpora Grada Petrinje

Kreirano Četvrtak, 21 Ožujak 2019

U prostorijama Male vijećnice Grada Petrinje Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje, zajedno sa zamjenicom Viktorijom Kaleb održao je prijam udruga iz područja socijalne skrbi kojima su odobrena određena sredstva slijedom javljanja na Javni natječaj za financiranje projekata i programa udruga iz Proračuna Grada Petrinje za 2019. godinu. 

Riječ je o Udrugama slijepih SMŽ – Sisak, Centar za žene ADELA, Udruga osoba s invaliditetom SMŽ, Udruga Pomoć starijim osobama, Udruga za razvoj lokalne zajednice „Naš život“, Udruga za pomoć i njegu starim i nemoćnim osobama „STAR“, Dobrotvorno društvo Merhamet Sisak i Udruga osoba s invaliditetom distrofije, cerebralne i dječje paralize i osoba s ostalim tjelesnim invaliditetom Grada Siska.

U ime prisutnih udruga gradonačelniku Dumboviću zahvalli su se na pomoći: Dijana Smajo iz Udruge osoba s invaliditetom SMŽ, Senka Filipović iz Centra za žene ADELA, Danko Tomanić iz Udruga slijepih SMŽ i Dren Dobrenić iz Udruge osoba s invaliditetom distrofije, cerebralne i dječje paralize i osoba s ostalim tjelesnim invaliditetom Grada Siska.


 

Tuesday the 2nd. Centar za žene Adela ..::.. izrada BIT centar d.o.o.
Template © themesbase | Themesbase