Obilježili smo Međunarodni dan žena u Sisku

Kreirano Četvrtak, 09 Ožujak 2017

Centar za žene Adela, Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ i Policijska uprava sisačko-moslavačka obilježili su Međunarodni dan žena na sisačkoj tržnici Kontroba zajedničkim edukativno-informativnim štandom i putem susreta s građankama i građanima s kojima su razgovarali o položaju žena u suvremenom društvu, tradiciji obilježavanja ovog značajnog datuma, prevenciji nasilja, važnosti kvalitetne komunikacije i odgovornih odnosa i sl.

Aktivisticama Centra Adela dr. sc. Daši Poredoš Lavor, Ljubici Bjelajac i Ivančici Velić pridružile su se djelatnice PU sisačko-moslavačke Tamara Kramarić i Karolina Domitrović Osmanagić, kao i volonteri GIMG Sisak.

Uz podršku i ohrabrenje da se u društvu čuje i glas žena, sugrađanke su darivali prigodnim čestitkama koje su izradile žene i djece u Tajnom skloništu za žene i djecu žrtve obiteljskog nasilja i papirnatim cvjetovima koji su nastali zahvaljujući angažmanu GIMG volontera.

Edukativno-informativni štand posjetila je i sisačka gradonačelnica Kristina Ikić Baniček, te predstavnici mnogih lokalnih medija. Ova vrijedna ekipa posjetila je sve žene za štandovima s voćem i povrćem na tržnici, prigodno ih darivala i čestitala im Dan žena.

Centar za žene Adela zahvaljuje se Gradskim tržnicama Sisak i direktoru gospodinu M. Bjonda, dipl. ing. na uvijek prisutnoj kvalitetnoj podršci i suradnji.

Friday the 18th. Centar za žene Adela ..::.. izrada BIT centar d.o.o.
Template © themesbase | Themesbase