Aktivni na tržištu rada

Kreirano Subota, 25 Veljača 2017

Korisnice Tajnog skloništa za žene i djecu žrtve obiteljskog nasilja Centra za žene Adela bile su u pratnji voditeljice TS i predsjednice CZŽ Adela dr. sc. Daše Poredoš Lavor na informativnom susretu koje je organizirao Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Sisak, na temu sezonskog zapošljavanja.

Potrebu za radnicima u Sisku došao je iskazati poslodavca SVPETRVS hoteli d. d. SUPETAR, a uvodno izlaganje i individualni razgovor s zainteresiranim nezaposlenim osobama obavljao je poznati svjetski kuhar Stephan Macchi iz serijala “Jezikova juha” – koji je razgovarao i s našim korisnicama. Traženi su radnici za rad u sezoni 2017. godine za sljedeća radna mjesta: voditelj restorana, kuhar, pomoćni kuhar, slastičar, kuhinjski radnik, konobar, barmen, pomoćni konobar i servir. Ponude za zapošljavanje vrlo su zanimljive i konkretne, no još su uvijek kao takve prilično teško prihvatljive nezaposlenim osobama koji su samohrani roditelji ili roditelji iz jednoroditeljske obitelji jer ostaje otvoreno pitanje kako i kome povjeriti skrb za djecu za vrijeme rada na sezoni. Zahvaljujemo višoj stručnoj savjetnici za zapošljavanje gospođi Vesni Cerovski na angažmanima oko naših korisnica. Aktivno tražimo posao i dalje …

Nakon ovog informativnog predavanja posjetile smo Čajdžinicu Dženet Sisak i isprobavale delicije orijentalne kulture – razne čajeve i kolače.

Thursday the 4th. Centar za žene Adela ..::.. izrada BIT centar d.o.o.
Template © themesbase | Themesbase