Obilježen Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama u Petrinji

Članice Centra za žene Adela u suradnji s Policijskom postajom Petrinja i Centrom za socijalnu skrb Petrinja na Gradskoj tržnici u Petrinji organizirali su javnu akciju, podjelu promotivnih letaka i ostalog materijala o postupanju u slučaju nasilja u obitelji povodom obilježavanja Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama.

Opširnije...

Obilježen Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama u Sisku

Centar za žene Adela u suradnji s PU sisačko-moslavačkom organizirao je obilježavanje Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama. Javna akcija održana je na tržnici Kontroba, a obilježavanju se pridružio i zamjenik gradonačelnice Marko Krička. U javnost je poslana poruka kako se nasilje ni u kakvom obliku ne može tolerirati.
 

Opširnije...

Dan udruga 2019

Centar za žene Adela sudjelovao je i na ovogodišnjem "Danu udruga 2019." koji se održao u subotu, 25. svibnja 2019. godine na sisačkoj šetnici uz rijeku Kupu. Organizatori „Dana udruga 2019.“ su Grad Sisak, Agencija lokalne demokracije Sisak, Zajednica sportskih udruga grada Siska, Bodybuilding klub Sisak i Turistička zajednica grada Siska.

Gradonačelnik Dumbović darovao uskrsne pakete Centru za žene „Adela“

Budući da se bliži Uskrs i vrijeme darivanja potrebitih, gradonačelnik Darinko Dumbović odlučio je ovoga Uskrsa darivati Centar za žene „Adela“. „Sigurna kuća“, kako je svi nazivaju, jedno je sklonište na području Sisačko-moslavačke županije koje izravno pruža pomoći i podršku žrtvama obiteljskog nasilja.

Opširnije...

Potpora Sisačko-moslavačke županije

U ponedjeljak, 25. ožujka 2019. godine u Velikom kabinetu sjedišta Sisačko-moslavačke županije u Sisku potpisani su sporazumi s korisnicima sredstva kroz Program javnih potreba u socijalnoj skrbi Sisačko-moslavačke županije za 2019. godinu.

Opširnije...

Potpora Grada Petrinje

U prostorijama Male vijećnice Grada Petrinje Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje, zajedno sa zamjenicom Viktorijom Kaleb održao je prijam udruga iz područja socijalne skrbi kojima su odobrena određena sredstva slijedom javljanja na Javni natječaj za financiranje projekata i programa udruga iz Proračuna Grada Petrinje za 2019. godinu. 

Opširnije...

Tribina: Jesmo li uistinu ravnopravne?

Predstavnice Centra za žene Adela sudjelovale su 4. ožujka 2019. godine u hotelu Panonija u Sisku na trbini: Jesmo li uistinu ravnopravne? koja je organizirana povodom Međunarodnog dana žena, a u organizaciji Sisačko-moslavačke županije.

Opširnije...

Kampanja Milijarda ustaje u Sisku

U četvrtak, 14. veljače, na Valentinovo, u Sisku je održana ovogodišnja akcija Milijarda ustaje protiv nasilja nad ženama i djevojčicama.
Sedmu godinu zaredom Hrvatska sudjeluje u svjetskoj kampanji Milijarda ustaje protiv nasilja nad ženama i djevojčicama/One Billion Rising Revolution 2019. Kampanja je tijekom godina prerasla u pokret, a akcije se provode u preko 200 zemalja u svijetu.

Opširnije...

Čestitka

Obilježen Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama

U organizaciji Centra za žene Adela, Udruge invalida rada grada Siska i PU sisačko-moslavačke na tržnici Kontroba obilježen je Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama održavši javnu akciju na sisačkoj Gradskoj tržnici Kontroba. Koji je cilj ove akcije, otkrila nam je predsjednica Centra za žene Adela, Senka Filipović.

Opširnije...

U Petrinji obilježen Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama

U četvrtak, 22.11.2018. u prostorijama Učiteljskog fakulteta- Odsjek Petrinja, Centar za žene Adela, u suradnji s PP Petrinja i Centrom za socijalnu skrb Petrinja, obilježio je Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama

Opširnije...

Obilježavanje Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama

Centar za žene Adela, u suradnji s PU sisačko – moslavačkom, organizira obilježavanje 25. studenog, Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama. Javna akcija će se održati na gradskoj tržnici Kontroba u Sisku, dan ranije, u subotu 24.11.2018. godine, u vremenu od 9,00 do 11,00 sati podjelom promotivnih letaka i ostalih materijala o postupanju u slučaju nasilja u obitelji.

Cilj akcije je senzibilizirali javnost na problematiku nasilja nad ženama te slanje jasne poruke da se nasilje ni u kakvom obliku ne tolerira.

 

Obilježen Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama

I ove je godine na sisačkoj Gradskoj tržnici Kontroba obilježen Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama u organizaciji Centra za žene Adela i PU Sisačko-moslavačke. Senka Filipović, predsjednica Centra za žene „Adela“ istaknula je kako ovaj Centar ne bi mogao raditi bez financijskih sredstava Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Sisačko-moslavačke županije, Grada Siska i Grada Petrinje, te kako se nada da će se i ostali gradovi i općine pridružiti i pomoći radu Centra.

Opširnije...

Obilježavanje Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama

Centar za žene Adela, u suradnji s Policijskom upravom Sisačko – moslavačkom i Udrugom invalida rada Grada Siska organizira obilježavanje Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, 22. rujna.

Javna akcija će se održati na gradskoj tržnici Kontroba, te na tržnici Caprag u subotu, 22. rujna 2018. u vremenu od 09:00 – 11:00 sati, podjelom promotivnih letaka i ostalih materijala o postupanju u slučaju nasilja u obitelji.

Opširnije...

Centar za zene Adela sudjelovao na manifestaciji "Dan udruga"

Proljetna sisačka manifestacija U srcu grada, ovoga je vikenda bila u znaku Dana udruga. S Korza preseljena je tom prigodom na Šetnicu Slave Striegla gdje je svoj rad sugrađanima predstavilo više od pedeset gradskih udruga. Dan udruga 2018." je manifestacija koja je održana u okviru programa „U srcu grada“, a uključuje „9. Sajam udruga i ustanova“ i predstavljanje različitih sportova u Sisku.

Opširnije...

Tuesday the 12th. Centar za žene Adela ..::.. izrada BIT centar d.o.o.
Template © themesbase | free drupal themes